Speuren in familiedocumenten

Heb jij in het familiearchief documenten zoals briefomslagen, postkaarten, brieven, foto’s, akten, etc… en wens je te weten, of ben je gewoon nieuwsgierig, wat ze historisch of financieel kunnen betekenen? De Beierij biedt je een mooie gelegenheid hierover wat meer te vernemen.

Op zaterdag 1 oktober 2016 tussen 9 en 12 uur in ‘Den Bonten Os’ op de zolder, in de archiefruimte van de Beierij kan je terecht bij bestuurslid Piet Van San. Piet is commissaris literatuur, jurylid voor de disciplines postgeschiedenis, traditionele filatelie en literatuur bij de Koninklijke Landsbond van Belgische Filateliekringen. Hij is tevens voorzitter van de (filatelistische) Studiekring Wereldoorlog  I en II  en is verbonden met een aantal nationale en internationale veilinghuizen voor de expertise van oude documenten die verzonden werden via de post, bodediensten, etc. Hij zal trachten je wegwijs te maken in jouw familieschatten. Maximum een kwartier per persoon.

Deelname in de kosten: 1 euro voor leden van de  Beierij, 5 euro voor niet-Beiers. Geïnteresseerd? Noteer dan alvast de datum in je agenda!