Nieuwsbrief herdenking WO II

Dit najaar plant onze kring de lancering van een elektronische nieuwsbrief rond de herdenking van WO II. Het bestuur heeft alvast heel wat boeiende ideeën om van dit gebeuren een mooi en groots publieksproject te maken met vele facetten en activiteiten. Helemaal in de lijn van de basisdoelstellingen van onze kring om onze plaatselijke geschiedenis te verzamelen, te archiveren en te ontsluiten, blikken wij reeds vooruit naar 2019 en zelfs 2020.

Uiteraard houden wij onze leden graag op de hoogte van onze plannen. Daarom dus het initiatief van de elektronische nieuwsbrief WO II. Zo willen we regelmatig berichten over wat er allemaal op stapel staat en ideeën uitwisselen. Een herdenkingsproject van deze omvang kan immers alleen slagen indien het gedragen wordt door vele medewerkers en sympathisanten. De periode van de Tweede Wereldoorlog is een ongemeen boeiend stuk geschiedenis, ook in ons dorp, dat wij samen met onze leden tot leven willen wekken.

Blijf op de hoogte van alle initiatieven: wandelingen, tentoonstellingen, publicaties en nog veel meer. Bezorg ons uw e-mailadres door het contactformulier onder dit artikel in te vullen: in het vak ‘bericht’ vult u gewoon “Inschrijving nieuwsbrief WO II” in, waarna u het bericht verzendt, dan doen wij het nodige.

Deze nieuwsbrief is voor onze leden volledig gratis !

Wist u trouwens dat onze kring ook een Facebookpagina heeft waarop regelmatig nieuwtjes, aankondigingen en foto’s verschijnen? Neem eens een kijkje op https://www.facebook.com/Beierij-van-IJse-174484495956076/ Door onze pagina te volgen, blijft u steeds op de hoogte van onze werking en steunt u onze vereniging.

 

Filip Brankaer