Vrijwilligers gezocht!

Wenst u graag mee te werken aan de activiteiten van De Beierij? We zijn op zoek naar vrijwilligers die zich af en toe willen vrij maken om bijvoorbeeld te helpen bij het inventariseren van de archieven, of om de archiefruimte open te houden. Steeds welkom bij de bestuursleden!

2 gedachten over “Vrijwilligers gezocht!

 1. Goedenamiddag,

  Wie kan me helpen met stamboomonderzoek ?
  Ik heb slechts 1 vraag ivm een mogelijke trouwdatum van een koppel dat rond WOII waarschijnlijk in Overijse is getrouwd.
  Ik zou het bevolkingsregister willen inkijken of, als dat mogelijk is, het op een of andere manier electronisch raadplegen. De pastoor verwijst me naar de gemeente, de gemeente naar dienst burgerzaken en dienst burgerzaken antwoordt niet.
  MIsschien hebben jullie een tip waar ik deze informatie vindt ?
  Alvast bedankt !

  Kristien De Wolf

  PS : via jullie site, ben ik ook te weten gekomen dat de Beierij een archief heeft. Kan men daar ook bvb oude foto’s van Overijse vinden ? Ik vind het altijd interessant de geschiedenis van een dorp/plaats op die manier te leren kennen.

 2. Dag Kristien,

  Dank je voor je interesse! Ik stuur je vraag door naar onze bestuursleden die meer thuis zijn in deze materie.
  In het archief kan je inderdaad oude foto’s van Overijse terugvinden.

  Mvg,

  Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *